icon-arrow-right
HomeWerken bijWij als werkgever

Wij als werkgever

Op een luchthaven gaat het leven 24 uur per dag 7 dagen per week door. Continu. Met als grootste prioriteit het reizigersproces dat te allen tijde door moet gaan. Werken op een luchthaven is intensief, vaak complex vanwege strikte veiligheidsmaatregelen, en soms moet er veel tegelijkertijd gebeuren in een zeer korte tijd. Daar moet je goed mee om kunnen gaan en dat als mooie uitdaging in je werk zien. Tegelijkertijd is het een omgeving die altijd vraagt om topkwaliteit.

Anders dan anders

Bij VolkerWessels Bouw Schiphol werken geen doorsnee bouwmensen. Natuurlijk zijn er collega’s met een gedegen bouwachtergrond, maar bij ons werken ook collega’s zonder bouwkundige of technische opleiding. Omdat ze bijvoorbeeld heel goed zijn in organiseren of in het opstellen van planningen. We voeren namelijk veel opdrachten uit waarbij het zwaartepunt niet ligt op bouwkunde of techniek, maar waar het aankomt op het regisseren van werkzaamheden van onderaannemers en leveranciers. Om zo overlast voor gebruikers te beperken of de bereikbaarheid van de luchthaven te garanderen. (Bouw)projecten realiseren binnen de dynamiek van een luchthaven vraagt daarom om andere competenties dan die nodig zijn voor de bouw van woningen in een nieuwbouwwijk.

Ambitieus

Werken bij VolkerWessels Bouw Schiphol betekent werken bij de main contractor die de beste aannemer wil zijn op de luchthaven! Die ambitie kunnen we alleen waarmaken met mensen die uit het juiste hout gesneden zijn. Die zich als een vis in het water voelen in de stad op zich die een luchthaven nu eenmaal is. En die zo nodig een tandje bijschakelen als dat nodig is.

Bij VolkerWessels Bouw Schiphol maak je deel uit van een team van professionals. Collega’s die klant- en kwaliteitsgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Die procesmatig denken en resultaatgericht samenwerken.

Maatwerk

Werken bij VolkerWessels Bouw Schiphol betekent ook: bouwen aan jezelf. En aan je carrière. Binnen VolkerWessels Bouw Schiphol bieden we je maatwerk en opleidingen en trainingen aan die naadloos aansluiten bij jouw wensen en profiel, al dan niet via trainingsprogramma’s binnen de VolkerWessels Academy. Een perfecte basis voor je persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan bij VolkerWessels Bouw Schiphol of binnen het VolkerWessels-concern.

+