icon-arrow-right
HomeNieuws VolkerWessels Bouw Schiphol levert 1e fase verbouwing Vertrek 1 op aan Schiphol

VolkerWessels Bouw Schiphol levert 1e fase verbouwing Vertrek 1 op aan Schiphol

Actueel

Op 4 december zijn de eerste 10 nieuwe security lanes in Vertrek 1 opgeleverd en overdragen aan Schiphol. Vanaf 8 december kunnen passagiers gebruik maken van deze lanes, die op de nieuwe tussenverdieping (mezzanine) zijn gebouwd.

Samen gerealiseerd

Er is drie jaar keihard gewerkt om deze deadline te halen. In een persoonlijk digitaal dankwoord gaf directie en projectmanagement van opdrachtgever Schiphol Group complimenten aan het projectteam van bouwcombinatie Operations First (VolkerWessels Bouw Schiphol en ENGIE) en het projectteam van Schiphol, die onder hoge tijdsdruk én uitdagende corona-omstandigheden deze mijlpaal hebben bereikt. De goede samenwerking tussen Schiphol en Operations First werd daarbij benadrukt. Als alles volgens planning verloopt, wordt de laatste fase van dit bijzondere project in de zomer van 2021 afgerond.

Film over nieuw security filter

Ter gelegenheid van deze deeloplevering, heeft Schiphol een mooie film gemaakt.  Projectdirecteur Michiel van Goor presenteert daarin het nieuwe security filter en vertelt trots over dit unieke bouwproject in de operationele omgeving van Vertrekhal 1.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Kansen en uitdagingen tijdens coronacrisis

Ronald Pronk, onze projectleider op het project Herontwikkeling Vertrek en Lounge 1 (HT1) op Luchthaven Schiphol, werd...

Ondertussen in Vertrek & Lounge 1 op Schiphol…

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in Vertrek & Lounge 1? Veel! Geen tijd om achterover te leunen. Schiphol geeft regelmatig...

Contractondertekening Herontwikkeling Vertrek & Lounge 1 op Schiphol

Op  6 december werd op Schiphol de samenwerkingsovereenkomst voor het project ‘Herontwikkeling Vertrek &...

+